...

ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΤΡΑΦΤΗ

Managing Partner - Operations

Η Ναταλία Στράφτη είναι Γενικός Διευθυντής Εργασιών της Grivalia από τον Φεβρουάριο του 2014. Την περίοδο 2008-2014 διετέλεσε επικεφαλής της Διεύθυνσης Επενδύσεων & Χαρτοφυλακίου της Εταιρείας.

Από τη θέση της έχει εποπτεύσει (επιβλέψει, διευθύνει) σημαντικό αριθμό επενδύσεων αξίας άνω των 500εκ ευρώ, τη διαχείριση μεγάλης αξίας εμπορικών ακινήτων σε Ελλάδα και Νοτιανατολική Ευρώπη καθώς και τις διαπραγματεύσεις συμβάσεων με υψηλού επιπέδου μισθωτές, developers, κατασκευαστές, χρηματοοικονομικά στελέχη και συμβούλους. Συμμετείχε στην ομάδα που διαχειρίστηκε την είσοδο της Grivalia στο χρηματιστήριο καθώς και τις μετέπειτα αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Από το 2016 είναι μέλος της Επιτροπής Αειφορίας της Grivalia και συμμετέχει στο ULI GR Sustainability Council. Εργάστηκε στον Τομέα του Real Estate της Eurobank από τον Απρίλιο 2000 ως Αναπληρωτής Διευθυντής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου και ως Αναλυτής Επενδύσεων πριν από αυτό.

Είναι απόφοιτος του London School of Economics and Political Sciences και κάτοχος Διπλώματος στην Εκτιμητική και το Real Estate από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής σε συνεργασία με το Σ.Ο.Ε.